睿通车业工厂图片拼图_12

Onze geschiedenis

Taizhou Ruitong Vehicle Co, Ltd is een wetenschappelijke en technologische handelsonderneming voornamelijk bezig met R & D, OEM-productie en verkoop van motorfietsen en batterij voertuigen en hun reserveonderdelen. De managementmethoden zijn flexibel en divers, variërend van de traditionele manier van zelfmanagement tot strategische samenwerking op basis van platforms en productievestigingen. Het bedrijf heeft sterke middelenintegratiemogelijkheden en een goede basis voor samenwerking met de industrie. Er zijn 150 kernleveranciers en de outputwaarde in 2017 heeft meer dan 10 miljoen yuan bereikt.


Onze fabriek

Taizhou Ruitong Vehicle Co., Ltd werd opgericht in 2015 en houdt zich aan het zakelijke principe van "overleven door kwaliteit, bevordering van ontwikkeling door service", gebaseerd op het concept van "open, verenigd, rigoureus en efficiënt", de werkstijl van het zoeken naar waarheid van feiten, de serieuze en verantwoordelijke werkhouding, baanbrekend en innovatief De geest, de producten worden geëxporteerd naar Europa, Australië, de Verenigde Staten, Rusland en Zuidoost-Azië, en won het unanieme vertrouwen en lof van de ondersteunende handelaren en klanten.

睿通车业工厂图片b

Ons product

Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten motoronderdelen.

Zoals: Motorfiets aluminium wiel

Motorfiets-achteruitkijkspiegels

Motorfiets lichten

Remschijven voor motorfietsen

We accepteren ook maatwerk op verzoek van de klant. Grote reeksen onderdelen kunnen worden gebruikt voor de meeste gewone motorfietsen over de hele wereld.


睿通车业工厂图片拼图_15


Product applicatie

Rassen van motorfietsen scooters over de hele wereld.


Ons certificaat

Ons bedrijf heeft een perfect systeem voor kwaliteitsbeheer en kwaliteitsgarantie, zoals ISO9001: 2008, ISO / TS16949, ISO14001, enz. Internationale kwaliteitssysteemverificatie, "3C" en E-mark-authenticatie.

睿通车业工厂图片拼图_23


Productie-apparatuur

Ons bedrijf heeft geavanceerde detectivemanieren zoals zoutneveltester, virationmeter, ramtester, buigende meetapparaat, krommingsradiusmeetapparaat en anderen.


201812191723461976430_02


Productiemarkt

We hebben klanten uit zowel de binnenlandse markt als de overzeese markt. Verkoopmanagers kunnen vloeiend Engels spreken voor een goede communicatie. Onze belangrijkste afzetmarkt:

Noord-Amerika 25.00%

Europa 45,00%

Zuid-Amerikaans: 10.00%

Azië: 15,00%

Andere: 5%


Onze service

We nemen "de mens eerst: als de dienst, kan relatieve delen produceren volgens de tekeningen of monsters van onze klanten. We controleren de productkwaliteit kritisch voor elke stap tijdens de productie van aangepaste polyurethaanonderdelen tot gereviseerde aandrijfwielen. We bieden technische ondersteuning die ongeëvenaard is. Om beter te maken After-service is ons noodzakelijke werk.