Electrombile

- Mar 26, 2019-

Elektrisch voertuig, namelijk elektrisch aangedreven auto, ook wel elektrisch aangedreven auto genoemd. Elektrische voertuigen zijn onderverdeeld in elektrische voertuigen met wisselstroom en gelijkstroom. Het veel gebruikte elektrische voertuig is een voertuig dat de batterij als energiebron gebruikt en elektrische energie omzet in mechanische energie door middel van controller, motor en andere componenten om de verandering in snelheid van elektrische stroom te regelen.


De eerste elektrische auto werd gebouwd in 1881 en werd tot op de dag van vandaag uitgevonden door de Franse ingenieur Gustave Trouv é Gustave Truff, een driewieler die wordt aangedreven door een loodzuurbatterij. Elektrische auto's zijn enorm veranderd en er zijn verschillende soorten.


Elektrische voertuigen, als groene zonsopgang-industrie, ontwikkelen zich al tien jaar in China. Op het gebied van e-bikes had China tegen het einde van 2010 honderdnegentien miljoen negenhonderd negenennegentig duizend negenhonderd negenennegentig e-bikes bereikt, met een groei van 30 procent per jaar. Vanuit het oogpunt van energieverbruik is de elektrische fiets slechts 1 / 8 van de motorfiets, 1 / 12 van de sedan en vanuit de bezette ruimte de ruimte bezet door een elektrische fiets is slechts 1 / 20 van die van de gewone personenauto; Vanuit de ontwikkelingstrend zijn de marktvooruitzichten voor de elektrische fietsindustrie nog steeds optimistisch. Vanwege de goedkope, handige en milieuvriendelijke functionele voordelen zijn de elektrische fietsen van China&# 39 in kleine hoeveelheden op de markt gebracht, van onderzoek en ontwikkeling tot het midden van de jaren negentig en tot de productie en verkoop van ze sinds 2012. Toont het momentum van substantiële groei van jaar tot jaar. Vanwege de grote vraag is de markt voor elektrische fietsen in China&# 39 de afgelopen jaren met grote sprongen gegroeid.


未标题-1