Opgevouwen elektrisch voertuig

- Apr 09, 2019-

De nieuwe opvouwbare elektrische auto heeft veel voordelen.


Sommige mensen denken dat het rijden met een elektrische auto gevaarlijker is dan autorijden. Om het absoluut te zeggen, men moet de uitkomst van dingen niet beoordelen met gewoon denken. Het voorkomen van dingen is waarschijnlijk en het optreden van individuele ongevallen ontkent deze praktijk. Het is' een beetje eenzijdig. Het belangrijkste probleem is dat fietsers veel minder kans hebben op ongevallen dan automobilisten. Omdat opvouwbare elektrische auto's zich op niet-gemotoriseerde rijstroken moeten bevinden, langzaam, licht van gewicht en verkeersregels. Dit is niet vatbaar voor ongevallen, veilig reizen beginnend met het opvouwen van elektrische auto's.


Het meest irritante van flexibiliteit en gemak is dat wanneer een auto vastzit in het verkeer en er geen parkeerplaats is, deze een lange weg moet omzeilen om een ​​parkeerplaats te vinden, soms zonder locatie en bang om betrapt te worden door de camera . En rijden op een opvouwbare elektrische auto heeft niet zoveel afleiding; als het om een ​​heel klein gangpad gaat, kunnen we de vouwvoet inklappen en vervolgens soepel passeren, en als de weg niet gemakkelijk te betreden is, kunnen we het pad nemen en vlot naar de bestemming gaan.


未标题-1

De uitvinding heeft de voordelen van milieubescherming, energiebesparing en emissiereductie, verminderde congestiedruk, klein bezet gebied van het opgevouwen elektrische voertuig, klein geluid, geen uitlaatgassen en olieverbruik. Als iedereen ervoor heeft gekozen om een ​​auto te besturen, is de kans kleiner dat de stad&# 39 wordt geblokkeerd; het moet worden omgeleid en sommigen kiezen ervoor om het opvouwbare elektrische voertuig te gebruiken om van / naar het werk te reizen / werken, zodat de reisshunts van de stad&# {0}} de bijdrage van de stad aanzienlijk zullen verhogen.

Dus laat' s het opvouwen en samen rijden.


三步折叠