Hoe oud is de geschiedenis van elektrische auto's?

- Mar 28, 2019-


In 1834 maakte Thomas Davenport, een Amerikaan, het eerste elektrische motoraangedreven DC-voertuig.

1860-1920 stadium: na de uitvinding van oplaadbare lood-zuur batterijen in 1859 ontwikkelde de batterijtechnologie zich snel. In 1881 werd 's werelds eerste elektrische auto&# 39 geboren, een driewieler die wordt aangedreven door loodzuuraccu's. Sindsdien worden elektrische voertuigen veel gebruikt in Europa en de Verenigde Staten, het hoogtepunt van de ontwikkeling van elektrische voertuigen.

1920-1990: met de ontwikkeling van olie en de verbetering van de technologie voor verbrandingsmotoren werd de markt geleidelijk vervangen door voertuigen met verbrandingsmotor en begon de ontwikkeling van elektrische voertuigen te stagneren.

1990-heden: met de reductie van olievoorraden en luchtverontreiniging beginnen mensen meer aandacht te besteden aan elektrische auto's. Sinds 1990 zijn verschillende grote autofabrikanten begonnen met de ontwikkeling van het veld voor elektrische voertuigen. Er is een grote doorbraak geweest in stroombatterijen, waaronder calciumzwavelbatterijen, nikkel-waterstofbatterijen, hybride batterijen, lithium-ionbatterijen, enzovoort, en de elektrische auto-industrie is weer begonnen met het genereren van water!


En de intelligentie van toekomstige elektrische auto's wordt weerspiegeld in het managementsysteem van intelligente elektrische lithium-elektrische auto's. Door dit systeem te installeren, kunt u de realtime situatie van batterijen van elektrische voertuigen, batterijvermogen, spanning, stroom, temperatuur enzovoort volledig begrijpen, wat in één oogopslag te zien is in de app. Maak een tijdige herinnering wanneer de batterij gevaarlijk is om de veiligheid van laden en ontladen te garanderen. Tijdens het rijden, zal intelligent en real-time auto-eigenaren eraan herinneren om te rijden, zich te houden aan de verkeersregels, om de veiligheid van het leven te garanderen. Het systeem wordt ook geleverd met een eigen GPS-positionering, de locatie van het voertuig en het rijtraject kan worden gezien, waardoor het risico op diefstal wordt verkleind.

Ik geloof dat de toekomstige ontwikkeling van elektrische voertuigen beter en beter zal zijn, intelligente elektrische voertuigen kunnen de fietservaring beter verbeteren, om veiligheid en vertrouwen te bereiken!


大图