Een scooter onderhouden?

- Aug 23, 2019-


1. Wees goed in boosting. Voor zover mogelijk moeten de power-aid en sliding worden gebruikt tijdens het rijden. Als u bergafwaarts gaat, maak dan zoveel mogelijk gebruik van traagheid en verlaag dan van tevoren en vertraag. In het geval van een verkeerslicht, stap van tevoren in de taxi om de rem tot een minimum te beperken. Bovendien verdient het tijdens het opstarten de voorkeur om een ​​rijboost toe te voegen, een pedaal op de grond te gebruiken, niet alleen om de opstartsnelheid te verhogen, maar ook om het vermogensverlies van de batterij te verminderen.

2. Bandenonderhoud is erg belangrijk in de veiligheidssituatie van auto's. Om het stroomverbruik als gevolg van een verkeerde bandenspanning te voorkomen, de levensduur van de band, het barsten van de band enzovoort te verkorten, om het comfort en de veiligheid van het rijden te beïnvloeden, moet de eigenaar van een elektrisch voertuig vaak de bandenspanning controleren en de bandenspanning eenmaal per maand.

3. Het schoonmaken van elektrische voertuigen kan worden gedaan volgens de reinigingsmethoden van conventionele voertuigen, maar er moet speciale aandacht aan worden besteed om te voorkomen dat tijdens het reinigingsproces water in de laadbus van de carrosserie stroomt, wat resulteert in een kortsluiting van de lichaamslijn. Wanneer het onderdeel van de batterij zorgvuldig moet worden gereinigd, gebruik dan geen waterpistoolreiniging om te voorkomen dat de batterij nat wordt en kortsluiting.

4. Ontwikkel goede gebruiksgewoonten rem niet vaak, trek de snelheidsbegrenzer niet uit, laad niet te langzaam, start langzaam, trek geen elektriciteit.

大图


Uitbreidingsgegevens:

Hoe onderhoud ik de accu van de elektrische auto?


1, om de batterij van de elektrische auto op te laden, is het in de winter gemakkelijk zonder stroom te komen, dus als u aan de voorwaarden voldoet, mag u geen elektriciteit verliezen. Zelfs als het vervolg niet ver weg is, kan het opladen twee tot drie dagen worden gebruikt, maar het wordt nog steeds elke dag opgeladen, waardoor de batterij in een ondiepe cyclus verkeert en de levensduur van de batterij wordt verlengd.


2, om de batterij elke keer op te laden, moet deze worden gevuld en vervolgens worden gebruikt, vaak niet gevuld om te gebruiken, de batterij produceert een GG-quotum; geheugen-GG-quotum; beïnvloedt de levensduur van de batterij, maar verslijt ook de levensduur van de batterij . Voor het eerst kunt u een nieuwe elektrische auto het beste 1 2 uur opladen, maar in de toekomst niet meer dan 1 2 uur voor elke lading.


3, leer hoe u de batterij oplaadt, de beste omgevingstemperatuur is 25 graden Celsius, in winterse koude omstandigheden moeten we de laadspanning verhogen en de oplaadtijd verlengen, en maatregelen voor warmtebehoud en antivries nemen, batterijen van elektrische auto's kunnen bijvoorbeeld in een huis met hoge temperaturen worden geplaatst wanneer de batterij niet wordt gebruikt, plaats ze niet direct op de grond. Als de batterij niet kan worden verwijderd, kan de elektrische auto 's nachts in huis worden geparkeerd.Vertrouw ons, wij zullen uw meest betrouwbare leverancier in China zijn