Wat is een elektrische motorfietsen?

- Aug 15, 2019-

Elektrische wrijving is 'elektrische motorfiets'' , lichte elektrische motorfiets of elektrische motorfiets, in de categorie motorvoertuig.


Klik op de afbeelding om naar de pagina ~~ te gaan


1 、 Elektrische motorfiets is een soort elektrisch voertuig dat de motor met batterij aandrijft. Het elektrische aandrijf- en controlesysteem bestaat uit een aandrijfmotor, voeding en motortoerentalregelapparaat. Andere apparaten van elektrische motorfietsen zijn in principe hetzelfde als die van verbrandingsmotoren.

大图

2 、 De samenstelling van een elektrische motorfiets omvat: elektrisch aandrijf- en controlesysteem, aandrijfkrachtaandrijving en andere mechanische systemen, werkapparaten om de vastgestelde taken uit te voeren, enzovoort. Een elektrisch aandrijf- en regelsysteem is de kern van een elektrisch voertuig en het is ook het grootste verschil tussen een elektrisch voertuig en een verbrandingsmotor.

大图

3 、 De functie van de aandrijfmotor is om de elektrische energie van de voeding om te zetten in mechanische energie, via het transmissieapparaat of door het wiel en het werkende apparaat rechtstreeks aan te drijven. Tegenwoordig wordt de DC-serie motor veel gebruikt in elektrische voertuigen. Dit soort motor heeft GG-quot; zachte GG-quot; mechanische kenmerken, die zeer consistent is met de rijeigenschappen van auto's.

大图

4. Het motortoerentalregelapparaat is ingesteld voor de variabele snelheid en richtingstransformatie van het elektrische voertuig. Zijn functie is om de spanning of stroom van de motor te regelen en de controle van het aandrijfkoppel en de draairichting van de motor te voltooien.

大图

5 、 Bij de roterende besturing van de aandrijfmotor is de gelijkstroommotor afhankelijk van de schakelaar om de huidige richting van het anker of het magnetische veld te veranderen om de rotatierichting van de motor te realiseren. wanneer de asynchrone AC-motor wordt gebruikt om te rijden, hoeft de verandering van de motorbesturing alleen de fasevolgorde van de driefasenstroom van het magnetische veld te veranderen, wat het regelcircuit kan vereenvoudigen.

大图

6 、 Het remsysteem van een elektrisch voertuig is, net als andere auto's, ingesteld voor het vertragen of parkeren van het voertuig, meestal samengesteld uit rem en het bijbehorende bedieningsapparaat. In elektrische voertuigen is er over het algemeen een elektromagnetische reminrichting, die het regelcircuit van de aandrijfmotor kan gebruiken om de werking van de motor op te wekken, zodat de energie van het vertragingsremmen kan worden omgezet in de stroom om de batterij op te laden, zodat het kan worden gerecycled.

大图


Neem nu contact met ons op voor betere producten en service!

We zullen proberen uw betrouwbare zakenpartner in China te worden!