2019 Nieuwe scooter opvouwbare elektrische fiets voor volwassenen

- Aug 06, 2019-

Klik op mij


2019 Nieuwe scooter opvouwbare elektrische fiets voor volwassenen


Nu versnelt het tempo van het leven, en de reikwijdte van onze activiteiten wordt steeds breder en de toepassingsscène van het opvouwbare elektrische voertuig is ook zeer divers. Kan worden opgevouwen om gemakkelijk mee te nemen, is erg handig, de massa van het hele voertuig is 21 kg en de algemene persoon kan gemakkelijk worden opgetild. Zodat de hoogte van de verticale pijp van de stoel kan worden aangepast aan de voorkeur van de klant, kan de voertuigcarrosserie snel worden opgevouwen, mee naar huis genomen of wanneer de lift wordt gebruikt, kan de voertuigcarrosserie gemakkelijk worden opgevouwen, mee naar huis genomen of in de lift, en kan zelfs in de kofferbak van de auto worden geladen en kan worden gebruikt voor uitstapjes in het veld.


Dit is een goede oplossing voor het late nachtverblijf van de bestuurder, hoe ver de Super-Endurance Mini u ook naar huis kan brengen.


Het is ook vermeldenswaard dat de auto is geïnstalleerd, vouw het onderdeel gewoon direct in, erg handig, snelle korting, gesp is zeer betrouwbaar, maak je geen zorgen over het gevaar van struikelen tijdens het fietsen.


Opmerking om de bruikbaarheid van de scène te verbeteren, om lange vluchten, draagbare opvouwbare elektrische fietsen te bieden, de meest geschikte voor kantoormedewerkers en chauffeurs om te gebruiken, maar ook ondersteuning voor opvouwbaar, handig en gemakkelijk te gebruiken waardig.

三步折叠Bedankt voor uw bezoek. Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.