Bestverkopende aluminium wielen

- Aug 21, 2019-

Het wiel bestaat uit wielen en banden die het volledige gewicht van de auto dragen. De grootte en breedte van een aluminium naaf hebben rechtstreeks invloed op de bandenmaat en de bandenmaat heeft een belangrijke invloed op de prestaties van het voertuig. Wielen van aluminiumlegering hebben veel voordelen ten opzichte van stalen wielen.

9图-1

Ten eerste is de warmteafvoer goed: de warmteoverdrachtscoëfficiënt van aluminiumlegering is drie keer groter dan die van staal. Tijdens het rijden zal de wrijving tussen band en grond, remschijf en remschijf zeer hoge hitte produceren, wat zal leiden tot veroudering en versnelde slijtage van band en remschijf, de remprestaties zullen sterk vervallen vanwege de hoge temperatuur, en de luchtdruk in de band zal ook toenemen, en er zullen verborgen problemen zijn van het barsten van de band. Wielen van aluminiumlegering kunnen deze warmte sneller in de lucht overbrengen dan stalen wielen, wat de veiligheidsfactor verhoogt.


Ten tweede is het gewicht licht: het soortelijk gewicht van een aluminium naaf is kleiner dan dat van een stalen naaf, elk wiel is gemiddeld ongeveer twee kilogram lichter dan dat van een stalen naaf van dezelfde grootte, behalve het reservewiel, het totaal gewicht kan worden verminderd met acht kilogram; de lichtere naaf kan ook de weerstand verminderen tijdens het starten en versnellen, en de gecombineerde actie van de twee kan het voertuig zuiniger maken.

9图-2

Ten derde, hoge precisie: de precisie van aluminium naafgietwerk is veel hoger dan die van stalen wielnaaf, de rondheid en het onevenwichtige gewicht van aluminiumlegering zijn klein, bovendien is de elastische modulus van aluminiumlegering klein en de trillingsweerstand van aluminiumlegering is beter dan die van stalen wielnaaf. Deze twee items kunnen de trillingen van het voertuig effectief verminderen en comfortabeler rijden.


Ten vierde, mooier: de mobiliteit en spanning van aluminiumlegering in vloeibare toestand bij hoge temperatuur is beter dan die van stalen wielnaaf, het latere polijst- en galvaniseerproces maakt het mogelijk om een mooier en veranderlijk uiterlijk te produceren, en de oppervlaktecorrosieweerstandbehandeling en elektrostatische poedercoating maken het ook voor een lange tijd als nieuw.

9图-3


Vertrouw ons, wij zullen uw meest betrouwbare leverancier in China zijn